Charmant familie-eigendom, door de jaren gegroeid qua reputatie en omvang. De uitbreiding ging al dan niet gepaard met een huwelijk van buurmeisjes en jongens die elkaar eerst ontmoetten tussen de wijnranken. Momenteel leidden uitbreidingen naar een totaal oppervlakte van 12,5 hectare Het duurzame karakter van familie, wijn en verantwoord ondernemen blijft prioriteit. Sinds 2006 beantwoorden zij ook aan de strengste eisen aangaande organische teelt.

Er wordt maximale aandacht geschonken aan de ‘cultuur’, zowel in de grond als op de wijnstok. De planten die je ziet groeien in de gezonde en evenwichtige wijngaarden zijn vaak eetbaar: mash (salade), wilde peen, wilde knoflook, paardebloem, wilde munt en wijngaardenprei. Andere planten zijn: klaver, kamille, vogelmuur, wilde tulpen, madeliefjes, campanula, bosbessen, papavers, madeliefjes, anjers, ereprijs, wilde gedachte en violet.

Het domein is gelegen langs de beroemde “wijnroute”, die door de middeleeuwse stad van Dambach-stad loopt. Gelegen in het centrum van de Elzasser wijngaarden, is het dorp bewaard gebleven achter de stenen muur. Daar zie je het beeld van de echte “Alsace”, met kronkelende straatjes versierd met bloemen, vakwerkhuizen en haar drie geklasseerde torens van het  “monument historique” uit de 14e eeuw.