SLA DE HANDEN IN ELKAAR en ZAMEL GELD IN.

Dit voor “UW VERENIGING” of een “GOED DOEL.”

 

Hieronder enkele scholen & organisatie’s die geld inzamelen of al hebben ingezameld.

Lopende actie’s momenteel.

Glenn loopt de Halve Marathon Des Sables en organiseert daarom een wijnverkoop ten voordele van Make A Wish.

Wijnverkoop van 1 juli tot 28 juli 2019

Glenn loopt tussen 23 en 27 september de halve marathon des Sables. Hij wil zijn uitdaging koppelen aan een goed doel en heeft daarom gekozen om Make A wish te steunen.
Deelnemen aan deze halve marathon des Sables was al jaren een droom voor me en aangezien Make A Wish dromen waarmaakt van kinderen met een levensbedreigende ziekte was de keuze snel gemaakt.

Wijnverkoop Music for Life t.v.v. MFC Windekind Leuven.

Met de feestdagen in het vooruitzicht en in het kader van de warmste week organiseren we een grote

Wijnverkoop van 20 oktober tot 25 november 2018

zodat u nog “warmer” kan tafelen tijdens de feestdagen

Met de opbrengst steun je de vakantiewerking vanMFC Windekind VZW voor kinderen en jongeren tussen 3 en 21 jaar met een lichamelijke, (neuro-) motorische en eventuele bijkomende beperking

Het financieren van een wetenschappelijke studie, die de theorie van de gestoorde drukregeling zal onderzoeken om zo een oplossing te vinden voor onze aandoening en pijn.
Helpen financieren voor het opzetten van jongerenkampen en vakantie’s.
Dat is ons doel met deze actie.

Hartelijk dank aan volgende scholen, clubs en organisatie’s die “HUN” & “ONS” project gesteund hebben.

PLUS: niet te vergeten, de mensen die deze wijnen gekocht hebben.

Thanks !!!

Om te mogen deelnemen aan de 100 km run voor Kom op tegen Kanker, moet je 2.500€ inzamelen. U kan hun hierbij helpen door wijn te kopen van deze Yolo’s.

BENT U DE WAFELVERKOOP OOK EEN BEETJE BEU?

Wij willen scholen & verenigingen graag de mogelijkheid geven om geld in te zamelen voor een zelf gekozen doel, en dit door de verkoop van kwaliteitswijn. Zo kan er geld ingezameld worden voor bijv. een skireis, lesmateriaal, knutselmateriaal, of een ander door de school en/of ouderraad gekozen doel. Voor verenigingen geldt hetzelfde verhaal. Op elke fles wijn die u bij Vinta Wines aankoopt krijgt u als school of vereniging 20% korting. Vinta Wines is een organisatie die kwaliteitswijnen van kleine wijnboeren uit de hele wereld op de markt brengt tegen eerlijke prijzen.

Op deze manier hebben zij de kans om extra geld te verzamelen om de kosten van de sneeuwklassen te financieren.

Hoe gaat dit in z’n werk ?

Het is de bedoeling dat de leden van de vereniging, leerkrachten of begeleiders: aan hun leden of kinderen van de school een folder meegeven. Hierop staat een uitleg over het doel van de actie, alsook welke wijnen er kunnen besteld worden en tegen welke prijs. Deze verkoopprijs bepaalt u zelf. Vanuit onze ervaring hebben we voor u een pakket met unieke kwaliteitswijnen samengesteld. Indien u dat wenst kan u naar eigen smaak en voorkeur wijzigingen aanbrengen.

De leden (of kinderen) brengen de folders voor een bepaalde datum terug, met hierop de gewenste wijnen. Wij leveren de bestelde wijnen op één locatie van uw keuze. De ouders, familie of vrienden van de kinderen (of leden) kunnen hun bestelling op een bepaalde dag komen afhalen in uw lokalen. Beneden deze pagina enkele PDF-files van voorgangers. Zij organiseerden een wijnverkoop in samenwerking met Vinta Wines, ten voordele van hun skireis naar Arzl in 2016.

Op deze manier hebben zij de kans om extra geld te verzamelen om de kosten van hun school activiteiten te financieren.

Vinta Wines gaat jullie hierbij helpen.​

Hoe:

 
Wij gaan voor de​ vereniging een pagina maken op onze webshop met de wijnen die we gaan verkopen voor de​ vereniging.​
​Wij vragen om ​deze pagina te delen via Facebook onder ​jullie​ vrienden en kennissen.
​Het is heel belangrijk om verkoop te realiseren tijdens de periode van de actie: vragen wij deze pagina wekelijks te delen met jullie vrienden en kennissen.​
Zo ga je een enorm bereik creëren en een grotere kans ook meer verkoop.
​Interessant aan dit verhaal is: je hoeft hier niet veel voor te doen…..daar een spaghetti of mosselavond ​heel veel werk met zich meebrengt.
​Wat is er nobeler om iemand of een vereniging te steunen en je hebt er zelf ook nog iets aan?
Bovendien gaan mensen van buitenaf ​die zien dat ze ​een vereniging kunnen steunen, ​misschien ook deze ​wijnen​ kopen op onze webshop.​
​PS: dit kan ook voor gelijk welke vereniging. (Chiro, Voetbalclub, enz….)
​V​ragen hier ​omtrent, bel ons en wij zullen jullie helpen om alles te verduidelijken.​
Vier studenten verpleegkunden van Hast (het vroegere VTI, aan Campus Salvator): Pascalle, Liesbeth, Lise en Kanta stoppen hun hart en ziel in dit project.

Even een voorbeeld !

Stel dat uw club of school 100 leden of kinderen telt en zij verkopen elk 12 flessen Van 8€ per fles. Eén karton aan ouders en één karton aan grootouders.

100 x 12 x 8 € = 9.600 € in totaal. Hierop heeft de school of vereniging 20% korting korting hetgeen de nettowinst brengt op 1.920€. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om de wijn iets duurder te verkopen en zo de winst nog te verhogen.

Als organisatie en je zet u in kan je vlug 3 a 4.000€ binnen halen. Om 4.000€ zuiver over te houden met een spaghetti avond moet je hard werken en veel vrijwilligers bij elkaar trommelen. Dit is veel makkelijker. 

Naast dit alles bent u ook van harte welkom in onze belevingswinkel te Hulshout. Hier heeft u een keuze uit een 200-tal exclusieve wijnen. Hopelijk neemt u dit in overweging. Uiteraard staan wij steeds ter uwer beschikking voor eventuele verdere vragen en/of opmerkingen.

Enkel voorbeeld PDF-files van voorgangers die zulke wijnverkoop hebben georganiseerd.

School Laakdal Deel 1

School Laakdal Deel 2

School in Ham

Is een non-profit stichting en is van mening dat iedereen, overal ter wereld, het recht heeft om goed te kunnen zien.
Kortelings gaan we start.
Op deze manier hebben zij de kans om extra geld te verzamelen om de kosten voor dit schoolgerief te financieren.

Op deze manier hebben zij de kans om extra geld te verzamelen om de kosten van “hun nieuwe club lokalen” te financieren.

 

Onderstaand idee past perfect in de visie van Vinta Wines: door samen te werken helpen we elkaar. Hierdoor steun je de kleine wijnboer die het tegenwoordig moeilijk heeft door de dumping prijzen van de grootwarenhuis ketens. Plus: je brengt extra geld binnen in je eigen vereniging. “WIN – WIN SITUATIE “

    Wees gerust, jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.